E E N  O O G  V O O R  D E T A I L     E EN      O O R  V O O R  D E  K L A N T

FAQ - Veelgestelde vragen

Krijg ik mijn foto's op CD?

Je kan de gekozen foto’s krijgen op CD in lage resolutie (voor screensaver, email, facebook...).

Wettelijk gezien blijven alle gemaakte beelden eigendom van de fotograaf en mag U de foto’s niet zelf printen, kopiëren of scannen zonder toelating. Daar tegenover staat dat U over het portretrecht beschikt; wat wil zeggen dat de fotograaf steeds uw toelating moet hebben om een foto ten toon te stellen of openbaar te maken. 

Economisch gezien zorgen de nabestellingen voor het brood op de plank bij de beroepsfotografen. Vergelijk het met een muzikant die een nummer componeert in de studio. Op dat moment heeft hij nog niets verdiend. Het is slechts als de mensen zijn muziek kopen dat er geld in het laatje komt. Bij een professionele fotograaf is het net zo. “Ik heb toch 140 € betaald?” zeggen de mensen.... Dat klopt Dit bedrag is de vergoeding voor de fotoshoot , de nabewerkingen in photoshop en het boekje met de foto’s. 

En dan is er nog de kwaliteit. Door het volledige proces van opname tot printen in onze fotostudio kunnen wij de juiste kleur garanderen. Onze camera’s, printers en schermen zijn namelijk gecalibreerd. Indien U uw mooie foto’s elders laat printen, dan kunnen wij die neutrale kleuren niet meer garanderen.

© 2018Fotostudio Yves : Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd

Openingsuren

Maandag tem Donderdag van 9u00 tot 18u00

Vrijdag van 9u00 tot 17u00

Zaterdag enkel op afspraak

FOTOSTUDIO YVES

Nieuwstraat 99

B-9280 WIEZE

TEL  053 77 07 56

Alle rechten voorbehouden - Webdesign Fasttrackproductions 2018 - Disclaimer - Van Poucke Y. BE0743096313